Betingelser

På Exerto finner du mange forskjellige treningsfilmer som du spiller av via Internett, her kan du trene hva du vil, når du vil og hvor du vil.
Dersom du spiller av filmene via f.eks. mobilnett kan det påløpe kostnader fra mobiloperatøren for overføring av data.

For å få tilgang til alle programmene må du registrere ‘Fullt medlemskap’ og betaler en fast sum i måneden for å være medlem, da har du tilgang til alle treningsfilmene på nettsiden. Alternativt kan du registrere ‘Gratis medlemskap’ og få tilgang noen av programmene.

På Exerto.no har du 14 dager angrefrist, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Det er ingen innmeldingsavgift eller bindingstid så du kan melde deg inn og ut som du ønsker. Betalingen foregår ved at månedsavgiften trekkes fra ditt kredittkort via Paypal (vi bytter gradvis til Paypal fra Payex), dermed blir også sikkerheten rundt betalingen ivaretatt.
Exerto lagrer ingen informasjon om ditt kredittkort, det håndteres utelukkende av Paypal/ Payex.

På Exerto lagrer vi ditt navn, adresse, epost og telefon (sistnevnte valgfritt). Vi lagrer også statistikk på din bruk av tjenesten.
Din epostadresse vil automatisk bli koblet til vårt nyhetsbrev. I hvert nyhetsbrev er det lenke for å melde seg av dersom du ikke ønsker å motta disse.

Vi deler ikke eller gir ut detaljer/ informasjon om enkeltmedlemmer med andre. Unntak er hvis ditt medlemskap på Exerto kommer via en av våre samarbeidspartnere (f.eks. VG’s Vektklubb). Da vil samarbeidspartneren ha tilgang på informasjon om hvem som er medlem på Exerto via det respektive samarbeidet.

Generell statistikk om bruk av tjenesten og treningsprogrammene kan bli delt med andre. Denne informasjonen vil ikke kunne knyttes til enkelt medlemmer.

 

 

Exerto AS