Skip to main content

KJØPSBETINGELSER

På Exerto finner du mange ulike treningsvideoer som du spiller av via Internett, her kan du trene hva du vil, når du vil og hvor du vil. Dersom du spiller av videoene via f.eks. mobilnett kan det påløpe kostnader fra mobiloperatøren for overføring av data.

For å få tilgang til alle programmene må du registrere og betale for ‘Fullt medlemskap’, da har du tilgang til alle treningsvideoene på nettsiden. Alternativt kan du registrere ‘Gratis medlemskap’ og få tilgang noen av videoene.

På Exerto.no har du 14 dager angrefrist, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake, ta isåfall kontakt med oss via epost. Det er ingen innmeldingsavgift eller bindingstid så du kan melde deg inn og ut uten ekstra kostnader. Betalingen foregår ved at medlemsavgiften trekkes fra ditt kredittkort via Payex, dermed blir også sikkerheten ved betalingen ivaretatt. Exerto lagrer ingen informasjon om ditt kredittkort, det håndteres utelukkende av Payex.

På Exerto lagrer vi ditt navn, adresse, epost og telefon (sistnevnte valgfritt). Vi lagrer også statistikk på din bruk av tjenesten. Din epostadresse vil automatisk bli koblet til vårt nyhetsbrev. I hvert nyhetsbrev er det lenke for å melde seg av dersom du ikke ønsker å motta disse.

Vi deler ikke eller gir ut detaljer/informasjon om enkeltmedlemmer med andre. Unntak er hvis ditt medlemskap på Exerto kommer via en av våre samarbeidspartnere, da vil samarbeidspartneren ha tilgang på informasjon om hvem som er medlem på Exerto via det respektive samarbeidet. Generell statistikk om bruk av tjenesten og treningsprogrammene kan bli delt med andre. Denne informasjonen er generalisert og vil ikke kunne knyttes til det enkelte medlem.

Kontakt oss på kundeservice@exerto.no om du har spørsmål eller ønsker at vi fjerner all informasjon om deg.

All trening skjer på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at trening i regi av Exerto ikke innebærer en helsemessig risiko for deg. Trening må tilpasses din helsetilstand.

 

exerto.no