Skip to main content
Om oss

Exerto tar helse og aktiv livsstil på alvor

Exerto var et initiativ som begynte i 2008, som Europas første hjemmetreningsplattform. Siden den gang ha vi fått mye hederlig omtale og er blant annet kåret til «Best i test» på TV2.

Europas første hjemmetreningsplattform!

For Exerto handler trening om å skape en balanse som gjør at man kan leve som man vil i lang tid fremover.

Vårt mål er at trening skal være lavterskel og enkelt å komme i gang med, samt motiverende å vedlikeholde. «All trening er trening av kvalitet» er noe vi i Exerto står for. Det viktigste for oss er at hverdagen inneholder elementer av aktivitet, og at treningen er gjennomførbar for alle. Med en slik holdning til trening kommer man lengre enn man tror, og danner et godt grunnlag for å holde seg sprek i mange år fremover.

Derfor er fokuset vårt i Exerto å tilby tilgjengelig trening, som funker for alle. Noen vil ha lav intensitet og lengre økter, mens andre vil få treningen unnagjort raskt og intensivt. Alle har ulike behov og preferanser når det kommer til trening. Vi streber etter å tilby trening som tilfredsstiller disse behovene, for å gjøre det enklest mulig for deg å nå de målene du har satt for deg selv.

I 2023 bestemte vi oss for å løfte Exerto på nytt, og med oss på prosjektet har vi Lis P. Strøm som vår ledende ekspert innen aktivitet og helse.  Hun har lang fartstid som instruktør og leder innen trenings- og livsstilsbransen, og vet hva som skal til for å lykkes med et sunt og aktivt liv.  Sammen med Lis har vi et nettverk av superflinke instruktører som vil gjøre det enkelt for deg å ha treningsvaner som varer og en sterk og sunn kropp.